Danspeed ApS forside
Søg reservedele på dit registreringsnummer
  • HR og Bilstein undervogne
  • SU_2
  • bilstein best brand
  • HR Trak
SUPERSPRINT
SPORTSUDSTØDNING
MILLTEK
SPORTSUDSTØDNING
BILSTEIN
SPORTSUNDERVOGNE
H & R
SPORTSUNDERVOGNE
TEKNIK
SPORTSUNDERVOGN
SCHRICK
KNASTAKSLER
GALLERIER
NYHEDER
WEBSHOP
FORHANDLERLISTE
Teknikken bag
Knastaksler
Knastaksel kits

SCHRICK sportsknastaksler og motorteknik

     


SCHRICK i Danmark

Danspeed repræsenterer SCHRICK i Danmark, hvor de væsentligste aktiviteter er forhandlingen af sportsknastaksler og cam-train-parts til landevej og motorsport. I vores generelle oversigt er vist et udsnit af de mest anvendte profiler. Specialudførsler til motorsport er ikke med i SCHRICK's applikationslister. Danspeed informerer gerne vedrørende programmet til motorsports motorer og til "projekter" til landevej.

Generel information om SCHRICK findes på www.drschrick.de og uddybende tekniske specifikationer findes ved at klikke på "modeloversigt" , og finde det aktuelle bilmærke. Yderligere information - kontakt Danspeed.

AVL Schrick GmbH har hjemme i Remscheid nord for Køln i Tyskland. Firmaet Dr. Schrick blev i sin tid startet som konsulentfirma for tyske racing teams og specialiserede sig hurtigt i fremstilling af knastaksler til motorsport. I løbet af 30 år har Schrick gennemgået en fantastisk udvikling, og er i dag internationalt anerkendt indenfor udvikling af motorer til den multinationale bilindustri. Dr. Schrick beskæftiger omkring 150 medarbejdere hvoraf de fleste er ingeniører. Produktion er i dag overvejende projektopgaver for industri og tuningsfirmaer samt egen produktion af sportsknastaksler og tilhørende dele til motorsport og til landevej. En produktion som distribueres gennem de nationale importører.